Семенченко Денис Миколайович

   Народився Денис Миколайович 30 серпня 1983 року у місті Прилуки. Навчався у загальноосвітній школі №12. Після шкільного навчання вступив до Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, який закінчив у 2000 році. Маючи гідний приклад військової служби батька, Денис пов’язав своє життя із армією.

   З 2002 року Денис Миколайович проходив строкову службу у Збройних силах України. З грудня 2003 по березень 2005 року проходив військову службу за контрактом.

   Денис Миколайович працював техніком на різних приватних підприємствах у місті Києві.

   З 7 березня 2022 року був мобілізований до військової частини А4245, де проходив службу на посаді сержанта з матеріального забезпечення роти матеріально-технічного забезпечення.

   З липня 2023 року за власним бажанням вибув у розпорядження зведеної стрілецької бригади Повітряних сил Збройних сил України до однієї з бригад Морської піхоти.

   За час проходження військової служби Денис Семенченко зарекомендував себе як грамотний, дисциплінований та виконавчий військовослужбовець.

   Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, у бою за Україну, її свободу і незалежність, отримавши поранення несумісні з життям під час артобстрілу противника, 16 жовтня 2023 року у населеному пункті Кринки Херсонської області Денис Семенченко загинув.

   Похований 21 жовтня 2023 рокуна кладовищі «Новий побут»  у  Прилуках.