Чернігівський ліцей з ПВФП оголошує черговий набір 2024 року. Прийом документів з 01.03.24 по 31.03.24 р. (дивись витяг з правил прийому) м.т. для довідок0972810826


   06 березня громада Горішніх Плавнів попрощалася з загиблим солдатом Збройних сил України Владиславом Володимировичем Голубом. Міський голова Дмитро Биков на похованні звернувся до присутніх: «Другий рік точиться кривава російсько-українська війна. Ми втрачаємо наших героїв-земляків. І сьогодні ми прощаємося із солдатом Збройних сил України Голубом Владиславом Володимировичем.

    Народився Владислав 15 січня 1992 року в м.Комсомольську. Після закінчення 9 класів загальноосвітньої школи №5, вступив до Чернігівського ліцею військової підготовки. Після успішного закінчення цього ліцею навчався у 2009-2013 роках у Харківському національному університеті внутрішніх справ, де здобув відповідну кваліфікацію бакалавра. У 2013-2015 роках працював слідчим Комсомольського міського відділу УМВС України в Полтавській області. У 2015-2017 роках продовжив навчання в Національній академії внутрішніх справ, де здобув кваліфікацію магістра права. Із 2017 року старший лейтенант поліції Владислав Голуб працював старшим інспектором в органах Національної поліції України міста Києва. Владислав завжди підтримував гарну фізичну форму, мав високий рівень спортивної підготовки, мав рівень кандидата в майстри спорту з плавання і військового багатобор’я. У березні 2022 року пішов добровольцем на російсько-українську війну.

   5 травня 2022 року під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість і мужність, солдат десантно-штурмового батальйону Збройних сил України Владислав Голуб героїчно загинув у районі населеного пункту Шандриголове Донецької області. Пам’ять про подвиг солдата Владислава Голуба назавжди збережеться в наших серцях, в історії нашої громади, у новітній історії України! Слава Україні!» 

   Владислава Володимировича Голуба поховали з почестями в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно».